Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928

Anasayfa


     Elektrikli Zımba Tabancası

   
Üretici : Europe
Ürün Özellikleri
Elektrikli Zımba Tabancası fiyatları, özellikleri ve size özel çözümler için bize ulaşın.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
ELEKTRİK ZIMBA TABANCASI ROMEO MAESTRİ - ME serisi

      Romeo Maestri  elektrikli zımba tabancası ile koltuk, mobilya, mukavva, çerçeve, elyaf gibi her türlü ürün kolayca zımbalanabilmektedir. Elektrikli döşeme zımba tabancası uygulanacak alana göre zımba kullanmakta böylece diğer elektrikli zımba tabancalarına kıyasla daha çok seçeneği kullanıcısına sağlamalktadır.
      Romeo Maestri  elektrikli zımba tabancası diğer zımba çakma makinalarına göre daha geniş bir malzeme ve kullanım alanı sunmaktadır. Sürekli profesyonel kullanım için tasarlanan bu elektrikli zımba tabancası güçlü, hızlı, hafiftir ve basit bir şekilde  tek elle dahi kullanılabilmektedir. Elektrikli zımba tabancanın gücü uygulanacak alana göre otomatik olarak ayarlanabilmekte ve böylece kolayca uygulanabilmektedir.
        ME 80 geniş ağız kısmı sayesinde 8 - 16 mm, 80 zımba türünü kullanmakta, sert ve yumuşak ahşap, kontrplak, MDF (orta yoğunlukta lif levha), çerçeve ve resim, inşaat, mobilya tamiri, dolap yapımı, stand ve dolap parçaları, üzerinde kumaş ve diğer malzemeleri düzeltmek için döşeme uygulamalarında ve en çok da koltuk döşemelerinde elyaf gibi malzemelerde kullanıma son derece elverişlidir.
       Satışını gerçekleştirdiğimiz Elektrikli zımba çakma tabancasının teknik servis ve yedek parça hizmeti teknik ekibimizce ekonomik ve hızlı şekilde gerçekleştirilebilmektedir.
 
 
Sipariş Formu
Firma Adı
Sipariş Miktarı
Telefon
Yetkili Kişi
İl
Adres
E-Mail
Mesaj
 
 
 



çember makinası teknik servis
Kategoriler
Site Haritası