Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar33.870034.0057
Euro37.641937.7928

Anasayfa


     Akülü (Şarjl) Çember Makinası SİGNODE

   
Üretici : İsviçre
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Akülü (Şarjlı) Çember Makinası Signode

        Signode Şarjlı Çember Makinası. Şarjlı, kullanışlı, Avrupalı... Signode Akülü (şarjlı) çember makinası ile çemberleyeceğiniz ürün nerede olursa olsun fark etmez. Taşınabilir şarjlı çemberleme makinası ile işletmenizin içinde veya dışında ürünlerinizin çemberlemesini kolaylıkla yapabilirsiniz. Palet, koli, ambalajlama, çemberleme, şerit, bağlama, işlemlerinde oldukça sık kullanılan ürünümüz ile  mekan sınırlaması ortadan kalkacaktır.

         Kolayca ayarlanabilen paneliyle gerdirme ve çember tipi seçildikten sonra düğmeye basmanız yeterli olacaktır. Çemberi kaynak yaparak birbine yapıştırması nedeniyle ayrıca çember tokası kullanmanıza gerek kalmadan, çok pratik şekilde ambalajlama işleminizi tamamlayabilirsiniz. Çember Bağlama, Ambalajlama Makinası olarak da adlandırılan Signode akülü (şarjlı) çemberleme makinasının uygulanması ile ilgili videoya, video modülümüzden ulaşabilirsiniz.

         Satış sonrası yedek parça ve teknik destek hizmeti, alanında uzman profesyonel teknik servis ekibimizce ekonomik olarak sağlabilmektedir. Makinenizde meydana gelebilecek arızalar istendiği takdirde yerinde teknik servis hizmeti verilerek hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilmektekdir. Ürünümüzün teknik özellikleri aşağıda mevcuttur. Size özel çemberleme seçenekleri için bize ulaşın.
 
Teknik Özellikleri
Çember Tipi:PP, PET
Çember Genişliği:12–16 mm
Çember Kalınlığı:0.5–1.0 mm
Ağırlık:3.9 kg
Germe Gücü:900–2500 N / 400–1500 N (Soft)
Çemberleme/Akü:200–400
Gerdirme Tipi:Elektronik Ayarlanabilir
 
 
Sipariş Formu
Firma Adı
Sipariş Miktarı
Telefon
Yetkili Kişi
İl
Adres
E-Mail
Mesaj
 
 
 



çember makinası teknik servis
Kategoriler
Site Haritası